Webdesign & ontwerpen

  Bij het ontwerpen van een website moet er met een aantal punten rekening gehouden worden: De uitstraling van de site, de navigatie, en de inhoud. Daarbij moet de gebruiksvriendelijkheid van de website optimaal zijn.

  Webdesign Creations is door zijn kleinschaligheid in staat om goed naar uw wensen te luisteren en deze succesvol te vertalen naar een professionele presentatie van uw bedrijf. Goede service en duidelijke communicatie staan voorop tijdens het gehele proces!

  De websites worden gemaakt in het Content Management Systeem (CMS) van Joomla, waardoor u niet afhankelijk van ons bent en u altijd de mogelijkheid heeft om achter de schermen snel én eenvoudig zelf uw website te beheren.

  Werkwijze

  Om tot het juiste concept te komen, bespreken wij eerst al uw en onze ideeën over het ontwerp, het doel, de uitstraling etc. Vervolgens ontwikkelen we het technische gedeelte van de website en bouwen de site op volgens de webstandaarden. De website wordt gebouwd volgens het principe van responsive webdesign; deze past zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Ook wel "mobile friendly" genoemd.

  We houden we rekening met SEO-optimalisatie: een hogere score in zoekmachines is gegarandeerd. Daarna melden we uw website aan bij de belangrijkste zoekmachines en leveren wij de website op. Een korte training over het systeem is optioneel.

  Joomla!

  Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar.

  Wat is een Content Management Systeem?

  joomla 4 dashboardEen content management systeem (CMS) is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

   

  JOOMLA!™ CMS

  Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen.

  joomla hosting logo